Η Ford αποκάλυψε στο Ανόβερο  τη νέα γενιά Συνδεδεμένων και Ηλεκτροκίνητων Μοντέλων Transit

 Η  Ford  παρουσίασε τη νέα οικογένεια Transit με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα και προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης στη Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου στο Ανόβερο. Εκεί έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του  το νέο Transit 2Τ με βελτιωμένη κατανάλωση, αυξημένο ωφέλιμο φορτίο και — για πρώτη φορά στην κατηγορία — ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt (mHEV).

Έγινε ακόμη η πρώτη εμφάνιση για το καινοτόμο Transit Custom plug-in hybrid (PHEV) van σε μορφή τελικής παραγωγής πριν το λανσάρισμά του, που προγραμματίζεται για το 2019. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις προηγμένες λύσεις Ford Telematics & Data Services για συνδεδεμένα επαγγελματικά οχήματα που βοηθούν τους διαχειριστές στόλων (fleet) να βελτιστοποιούν την απόδοση και χρήση των οχημάτων τους.

Τέλος το νέο Ranger Raptor – η πιο σκληροτράχηλη και σπορ έκδοση του δημοφιλέστερου, Ευρωπαϊκού pick-up – τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών. Προϊόν εξέλιξης της Ford Performance για τους λάτρεις της off-road οδήγησης, το pick-up θα αρχίσει να πωλείται στους ενθουσιώδεις πελάτες στην Ευρώπη στα μέσα του 2019 με την ισχύ μιας έκδοσης Bi-turbo του 2.0L EcoBlue diesel της Ford, ο οποίος αποδίδει 213 PS και ροπή 500 Nm.

Η Ford αποκάλυψε στο Ανόβερο  τη νέα γενιά Συνδεδεμένων και Ηλεκτροκίνητων Μοντέλων Transit gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: