Η Ferrari έκανε το 1-2 στο Miami-Πρώτος ξεκινάει ο Charles Leclerc

Σήμερα στις 22.30 ξεκινάει στο Hard Rock Stadium Complex, στο πανέμορφο Μαϊάμι, ο 5ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1 για το 2022.

Όλα κρίθηκαν στα 2.30 λεπτά πριν κλείσει ο χρόνος για το Q3. Τα μονοθέσια βγήκαν στην πίστα και κινήθηκαν πλέον σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς μέχρι την καρό σημαία. Ο Verstappen ήταν πρώτος. Όμως ούτε ο Leclerc αλλά ούτε ο Sainz είχαν απαντήσει. Τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Ο πρώτος πιλότος της Ferrari έκανε εκπληκτικό χρόνο και κέρδισε την Pole Position. Πίσω από τον Μονεγάσκο τερμάτισε ο  δεύτερος πιλότος της Ferrari Carlos Sainz και στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Max Verstappen που 30 δευτερόλεπτα πριν την καρό σημαία είχε την pole position στο τσεπάκι του.

Στις δηλώσεις του ο Verstappen δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένος. Όχι τόσο γιατί έχασε την Pole Position αλλά γιατί στον αγώνα θα έχει μπροστά του δύο Ferrari.

Ο χρόνος του Leclerc ήταν 1:28.796 ενώ ο χρόνος του Sainz 1.28.986. O Verstappen  δεν ολοκλήρωσε την τελευταία προσπάθειά του και κράτησε τον χρόνο που είχε 1.28.991. Πίσω από τον Max θα ξεκινήσει ο Serzio Perez με χρόνο 1.29.036. Η έκπληξη ήταν ο χρόνος του V.Bottas (1.29.475) που θα ξεκινήσει από την 5η θέση ενώ πίσω του θα ξεκινήσει ο πρώην ομόσταυλός του L.Hamilton που έκανε χρόνο 1.29.625

Η σειρά τερματισμού έχει ως εξής:

 

 

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ, την Cosmote TV Sport5HD και μέσα από την πλατφόρμα F1 TV Pro.

 

 

Η Ferrari έκανε το 1-2 στο Miami-Πρώτος ξεκινάει ο Charles Leclerc gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: