Η εξωτική συλλογή του Simon Porte Jacquemus θα σε συναρπάσει

Η γυναίκα του Jacquemus δεν είναι Γαλλίδα. Είναι μια ηλιόλουστη γυναίκα.

Mετά από αγωνία, καθυστερήσεις, αναποδιές και ένα υπέροχο (όπως πάντα) promo τα looks της πολυαναμενόμενης συλλογής του Simon Porte Jacquemus, με τον τίτλο «Le Splash», έφθασαν στα χέρια μας.

Ήταν το πρώτο show του σχεδιαστεί που αποφάσισε να γίνει εκτός Γαλλίας, επιλέγοντας την εξωτική Χαβάη και ένα ειδυλλιακό, καλοκαιρινό σκηνικό. Η ίδια μάλιστα η επιλογή του location έγινε μήλον της Έριδος για τους κριτικούς και τον κόσμο της μόδας, αφού η περιοχή της O’ahu και οι κάτοικοι της βιώνουν τεράστια προβλήματα λόγω της έλευσης των τουριστών. Πολλές φορές δεν έχουν καν πρόσβαση σε πόσιμο νερό.

Ένα μπλε ξύλινος διάδρομος στήθηκε δίπλα στην θάλασσα, πάνω στην λευκή αμμουδιά και τα μοντέλα άνοιξαν το show με τις signature ασύμμετρες tailored δημιουργίες του σχεδιαστή στο ivory Jacquemus χρώμα. Όπως δηλώνει και ο τίτλος της συλλογής η έμπνευση της προέρχεται από το νερό και το υγρό στοιχείο εν γένει, με τα λαμπερά μπλε και πράσινα χρώματα να κυριαρχούν. Φούξια, ζεστά πορτοκαλί, navy blue και ροζ συμπλήρωσαν την χρωματική παλέτα με τις γραμμές να είναι μάλλον γνώριμες, σε όσους παρακολουθούν το χρυσό αγόρι της γαλλικής μόδας.

Ο υδάτινος τίτλος της συλλογής φαίνεται να προσέλκυσε και την ξαφνική βροχή που ήρθε λίγη μόλις ώρα πριν το show με αποτέλεσμα τα ρούχα σχεδόν να καταστραφούν, όπως έγραψε ο ίδιος ο Simon, και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστέρησαν τόσο να δώσουν τις φωτογραφίες στον τύπο.

moda

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: