Η Beyonce έστειλε πολιτικό μήνυμα στον τελικό του Super Bowl

Το δικό της μήνυμα πέρασε η διάσημη pop star Beyonce στον τελικό του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super Bowl.

 

Φορώντας ένα κορμάκι των δίδυμων σχεδιαστών Dsquared2 τιμητική αναφορά στην εμφάνιση του Μάικλ Τζάκσον το 1993 στον διάσημο τελικό η ερμηνεύτρια τραγούδησε το «Black Lives Matter rallying cry», με τους χορευτές της να είναι ντυμένοι «Μαύροι Πάνθηρες» που απαιτούν δικαιοσύνη κρατώντας ένα κομμάτι χαρτί που έγραφε «δικαιοσύνη για τον Martin Wodds», τον μαύρο άντρα που σκότωσαν αστυνομικοί στο Σαν Φρανσίσκο όταν αρνήθηκε να πετάξει ένα μαχαίρι που κρατούσε στο χέρι του.

Ακόμα, οι χορευτές σχημάτισαν στο γήπεδο ένα «Χ» που πιστεύεται ότι ήταν αναφορά στον μαύρο ακτιβιστή Malcolm X και στη συνέχεια σήκωσαν τα χέρια τους στον αέρα, κάνοντας τον χαιρετισμό που παραπέμπει σε αυτόν των Tommie Smith και John Carlos στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αυστραλίας. Επιπλέον μοιράστηκε την σκηνή με τους Coldplay και τους Bruno Mars.

Αλλά και η εμφάνιση της Lady Gaga δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς η τραγουδίστρια φορώντας ένα κόκκινο σύνολο Gucci τραγούδησε τον εθνικό ύμνο κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την υπέροχη φωνή της.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: