Η αυτοκρατορία αντεπιτίθενται με το Samsung Galaxy S6 (βίντεο)

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθενται με το Samsung Galaxy S6 (βίντεο)Μεγάλη ημέρα η σημερινή 1η Μαρτίου του 2015 για τη Samsung, καθώς παρουσίασε επίσημα την έκτη γενιά της ναυαρχίδας της εταιρείας, Galaxy S6.

H συσκευή που με προσμονή ανέμενε ο Τεχνολογικός Κόσμος παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Samsung Unpacked 2015 event, παραμονές της έναρξης του φετινού Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, παράλληλα με το αδελφό Galaxy S6 Edge, με την ιδιόμορφη κυρτή οθόνη.

Aν το Galaxy S5 δίχασε το κοινό εξαιτίας των σχεδιαστικών επιλογών της Samsung, με το S6 και ιδιαίτερα με το S6 Edge η εταιρεία προσπαθεί να επανορθώσει και με οδηγό τη σχεδιαστική γλώσσα που εγκαινίασε στο Samsung Αlpha, ντύνει τις νέες της ναυαρχίδες με μεταλλικό περίβλημα από κράμμα μετάλλου που είναι έως 50% πιο ισχυρό από το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται σε άλλες συσκευές, με στρογγυλεμένες γωνίες, αρκετή δόση Gorilla Glass 4 γυαλιού, τόσο στην εμπρόσθια όσο και στην οπίσθια πλευρά και υψηλότερης ποιότητας υλικά και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καλή συναρμογή αυτών.

Το Galaxy S6 έχει διαστάσεις 143,4 x 70,5 x 6,8 χιλιοστά και το βάρος είναι 138 γραμμάρια, ενώ το Galaxy S6 Εdge έχει διαστάσεις 142,1 x 70,1 x 7 χιλιοστά και το βάρος είναι 132 γραμμάρια. Διαθέτουν αμφότερα οθόνη τεχνολογίας Quad HD Super AMOLED, διαγωνίου 5,1 ιντσών και ανάλυσης 2560 x 1440 pixel και πυκνότητα pixel στα 577 ppi. Το S6 Edge διαθέτει αμφίπλευρα κυρτή οθόνη, σε αντίθεση με το Note 4 όπου η κυρτότητα περιοριζόταν στη μία πλευρά του panel.

Το υπόλοιπο άρθρο θα το βρείτε στο myphone

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: