Η αντίδραση του Νορβηγού πρέσβη για την κακοκαιρία «Ελπίς», καθάρισε ο ίδιος με φτυάρι τα χιόνια έξω από το σπίτι του

Η ανάρτηση του Φροντ Όβερλαντ Άντερσεν στο Twitter — Τον Ιούνιο είχε φανερώσει την οργή του για την εικόνα με τα εγκαταλελλειμμένα υλικά έξω από τον ιστορικό χώρο της Δήλου 

Μια νέα εικόνα από την ελληνική πραγματικότητα, αυτή τη φορά βγαλμένη από το σκηνικό της κακοκαιρίας «Ελπίς», προκάλεσε τον σχολιασμό του πρέσβη της Νορβηγίας.

Ύστερα από την «έκρηξη» του Φροντ Όβερλαντ Άντερσεν, τον περασμένο Ιούνιο, λόγω των πολλών εγκαταλελλειμμένων εργαλείων στην ιστορική Δήλο, προχώρησε σε νέα ανάρτηση — στο Twitter —  για να εκφράσει την κριτική του.

«Ο δρόμος όπου μένω στην Αθήνα», το λιτό σχόλιο το οποίο συνοδεύει φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένας αποκλεισμένος από τη χιονόστρωση δρόμος.

Σε παρένθεση, στην ίδια ανάρτηση, ο πρεσβευτής γράφει ότι αυτός ο δρόμος δεν είναι συνήθως αδιέξοδο.

Σε δεύτερη ανάρτηση, στο Twitter, ο Φροντ Όβερλαντ Άντερσεν, αφήνοντας αιχμή για την απουσία δράσης από μέρους των αρμοδίων, γράφει ότι ο ίδιος καθάρισε τον χώρο έξω από το σπίτι του, με φτυάρια και ανέβασε φωτογραφία που δείχνει να έχει απομακρυνθεί το πυκνό χιόνι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από επτά, περίπου, μήνες ο πρέσβης βρέθηκε προ εκπλήξεως και ανέβασε φωτογραφία στο twitter γράφοντας: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες…».

Ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα, αφού ανέβασε φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο, εξήγησε με νεώτερη ανάρτησή του: «Η Ελλάδα ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα  (δεν δημοσιοποιεί απο ποιόν) που με πληροφόρησε για τη Δήλο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο νησί και το λιμάνια θα δείχνει και πάλι ωραίο από το τέλος της εβδομάδας! Επίσης έμαθα ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα για την ανάπτυξη του χώρου της Δήλου».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: