Hλεία: Βγήκε βόλτα με το ποδήλατο και βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο

Hλεία: Βγήκε βόλτα με το ποδήλατο και βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο

Σε βόλτα τρόμου εξελίχθηκε η εξόρμηση στους δρόμους της Νέας Φιγαλείας για έναν 13χρονο με το ποδηλατό του.Ο νεαρός κάνοντας μαζί με την παρέα του σε γειτονιά της Νέας Φιγαλείας, βρέθηκε σε μια στιγμή αιμόφυρτος στο έδαφος.

ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Έλαβε χώρα σε γειτονιά πλησίον του Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου και σε έναν κατηφορικό δρόμο,τον οποίο ο άτυχος νεαρός γνώριζε πολύ καλά αφού τον διέσχιζε καθημερινά.Το ίδιο έκανε και την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι με την παρέα του.Ενώ οι φίλοι του είχαν κατέβει την κατηφόρα και είχαν φθάσει σε επίπεδο σημείο διαπίστωσαν πως ο φίλος τους δεν είχε κατέβε.Αμέσως έτρεξαν πίσω να δούν μήπως είχε πέσει.Αυτό που αντίκρισαν οι φίλοι του θα το θυμούνται για πάντα.Το άτυχο αγόρι ήταν αναίσθητο και με τραύματα σε όλο του το σώμα ενώ είχε αίματα παντού.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,ο νεαρός έπεσε με το ποδηλατο του σε λακκούβα η οποια δεν ηταν εμφανής εξαιτίας. των χόρτων που την κάλυπταν και γυρίζοντας ανάποδα με το ποδηλατό του έπεσε βίαια στο έδαφος.

Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Οι φίλοι του νεαρού έτρεξαν να φωνάξουν βοήθεια ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η ΔΕΟΦ και έσπευσε στο σημείο με όχημα για τις πρώτες βοήθειες.

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ – ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

Ο Νεαρός είχε σοβαρά τραύματα έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο καθώς το Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Φιγαλείας είναι κλειστό εδώ και τρείς μήνες.Έτσι με όχημα της ΔΕΟΦ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως. Το κέτρο υγείας ήταν, άκουσον άκουσον, κλειστό.

Έτσι συνεχίστηκε η μεταφορά του τραυματισμένου παιδιου,γεμάτο αίματα, μέχρι το Νοσοκομείο Πύργου.

Δυστυχώς και εκεί του προσέφεραν απλά τις πρώτες βοήθειες και έκριναν αναγκαία την μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου στην !!!Εκεί του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για τυχόν κατάγματα.Οι γιατροί διαπίστωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ χρειάστηκε και πολλά ράμματα στο .Δέν τελείωσε όμως εκεί η ταλαιπωρία τους καθώς χρειάστηκε να μεταφερθεί ο νεαρός σε άλλο Νοσοκομείο για αποθεραπεία.

Σύμφωνα με τους γονείς του παιδιού το ατύχημα του γιού τους ,τους έφερε στα άκρα. Κάνουν λόγο για «εγκληματική αδιαφορία » απο πλευράς Δημοτικης Αρχής να κλείσει τις δεκάδες λακκούβες που υπάρχουν σε όλους τους δρόμους την Νέας Φιγαλείας με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια ασφάλεια και των κατοίκων.

Επίσης κάνουν λόγο για αδιαφορία της 6ης ΥΠΕ στο θέμα της πρόσληψης ιατρών στην περιοχή καθώς όπως αποδείχθηκε. ο Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας είναι «ορφανός» απο ιατρική κάλυψη .

Ζητούν απο όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους πρίν είναι αργά,ενώ κάνουν λόγο για εγκατάλειψη. της Φιγαλείας απο την Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ και την Περιφέρειά Δυτικής Ελλάδας.

Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ@facerbook

xespao

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: