H Nissan και η πόλη της Yokohama, επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Νέα συμφωνία για την υποστήριξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης της πόλης υπέγραψαν η πόλη της Yokohama και η Nissan Motor Co. Ltd.

Η νέα εταιρική σχέση,  προβλέπει τις ακόλουθες συνεργασίες:

  1. Έργα που αποσκοπούν στην ενθάρρυνση και ανταλλαγή καινοτομίας μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις.
  2. Σχέδια περιβαλλοντικής βελτίωσης για την προώθηση μιας βιώσιμης κοινωνίας (συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων ευαισθητοποίησης).
  3. Σχέδια που υποστηρίζουν τις προσπάθειες ενδυνάμωσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου.
  4. Έργα που σχετίζονται με πολιτιστικά προγράμματα και αθλητικές εκδηλώσεις.
  5. Άλλα έργα ή δραστηριότητες, που στοχεύουν στην αναζωογόνηση και στην προσφορά, στην τοπική κοινωνία.

Η Nissan ιδρύθηκε στη Yokohama το 1933, με το αρχικό κτίριο της έδρας της εταιρίας, να εξακολουθεί να βρίσκεται στο χώρο του σημερινού εργοστασίου της Yokohama. Το 2009, η Nissan μετέφερε το παγκόσμιο αρχηγείο της από το Τόκιο,  στην περιοχή Minatomirai της Yokohama.

Από τότε, η πόλη της Yokohama και η Nissan συνεργάστηκαν σε πολυάριθμες  δραστηριότητες, ξεκινώντας το 2009 με την έναρξη του Yokohama Mobility Project Zero, την πρωτοποριακή τοπική πρωτοβουλία για την ενθάρρυνση της ευρείας χρήσης ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Πιο πρόσφατα, η Nissan και η πόλη της Yokohama  διεξήγαγαν από κοινού δοκιμές για μια υπηρεσία κινητικότητας άνευ οδηγού.

Παράλληλα, η Nissan προσφέρει εκτεταμένη υποστήριξη σε τοπικές εκδηλώσεις,  όπως ο Μαραθώνιος της Yokohama και το μουσικό φεστιβάλ Otomatsuri της πόλης.

Σηματοδοτώντας τη 10η  επέτειο της μετάβασης της Nissan στην  Υokohama, η πρόσφατη συμφωνία  θέτει τα θεμέλια για μια βαθύτερη και ευρύτερη συνεργασία, που βασίζεται στην επιτυχία των  προηγούμενων εγχειρημάτων.

Προσεχές έργο στην περιοχή Minatomirai

Κατά τη διάρκεια της επόμενης οικονομικής χρήσης, η Nissan θα συνεργαστεί με την πόλη της Yokohama και τους τοπικούς οργανισμούς για να δημιουργήσει ένα ειδικό εταιρικό χώρο, προκειμένου να επικοινωνήσει τις κορυφαίες πελατοκεντρικές τεχνολογίες της,  τόσο εντός, όσο και εκτός της Ιαπωνίας.

Η Nissan, θα κατασκευάσει την συγκεκριμένη εγκατάσταση  σε δύο οικόπεδα, που βρίσκονται στο κέντρο της συνοικίας Minatomirai της πόλης. Ο χώρος θα φιλοξενήσει μια σειρά από εκθέματα που έχουν σχεδιαστεί για να παρουσιάζουν προηγμένες τεχνολογίες με καινοτόμους και συναρπαστικούς  τρόπους, ενώ θα χρησιμεύει και ως χώρος για διάφορες εκδηλώσεις που θα είναι ανοιχτές για το ευρύ κοινό.

Αυτός ο νέος χώρος εμπειρίας της Nissan,  θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βιώσουν τις τεχνολογίες που θα καθορίσουν το μέλλον της κινητικότητας και της κοινωνίας, προσφέροντας ταυτόχρονα  περαιτέρω κίνητρα στην περιοχή Minatomirai και ενισχύοντας το γόητρο της πόλης της Yokohama.

H Nissan και η πόλη της Yokohama, επεκτείνουν τη συνεργασία τους gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: