H Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε δύο φορές στην εκπομπή της με τον ίδιο στυλιστικό συνδυασμό

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει και τι της ταιριάζει σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις της. Δεν είναι τυχαίο πως πολύ συχνά την βλέπουμε στο αέρα της μεσημεριανής της εκπομπής στον Alpha με ladylike, midi φορέματα, με flare pants αλλά και με maxi φούστες σε φαρδιά γραμμή. Και επειδή ακριβώς ακολουθεί αυτές τις «ενδυματολογικές πεπατημένες» δεν πέσαμε από τα σύννεφα όταν την είδαμε πριν από λίγες μέρες την είδαμε να εμφανίζεται σε διάστημα μίας εβδομάδας με παρόμοιο outfit.

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια, φόρεσε και τις δύο φορές μία μακριά πλισέ φούστα σε εμπριμέ κόκκινες αποχρώσεις και ένα απλό μαύρο top από πάνω. Στην μία περίπτωση με έναν ώμο, στην άλλη με κοντό μανίκι. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, τα looks είναι τόσο παρόμοια που με μεγάλη δυσκολία μπορέσαμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για διαφορετικά outfits. Αυτά συμβαίνουν όταν ξέρεις πραγματικά τι σου αρέσει να φοράς και μένεις μακριά από πειραματισμούς και ριψοκίνδυνες επιλογές!
 H Αθήνα Οικονομάκου φοράει πλέον μόνο αυτό το χρώμα στα παντελόνια της

H Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε δύο φορές στην εκπομπή της με τον ίδιο στυλιστικό συνδυασμόΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: