H Αθήνα Οικονομάκου φοράει πλέον μόνο αυτό το χρώμα στα παντελόνια της

Αν αναλύσεις λίγο παραπάνω τα Instagram posts της Αθηνάς Οικονομάκου θα δεις και εσύ πως είναι υπέρμαχος των παντελονιών. Στις μισές της αναρτήσεις φοράει blue jeans, loose πολύχρωμες παντελόνες αλλά και κλασικά μαύρα chinos. Στις πιο πρόσφατες όμως το «σκηνικό αλλάζει» που λένε και στα δελτία καιρού στις ειδήσεις και η καστανή ηθοποιός-σχεδιάστρια κοσμημάτων φοράει ένα συγκεκριμένο χρώμα στα παντελόνια της: το λευκό.

Είτε μιλάμε για άσπρο denim, είτε για leggings, είτε για ένα απλό υφασμάτινο παντελόνι, όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η Αθηνά το έχει ανακηρύξει ως το «πιο αγαπημένο της ρούχο» και το συνδυάζει με τα πάντα. Με φούτερ, με ανδρικό πουκάμισο, με καρό blazer, με κορμάκι, με διαφάνεια ακόμα και με πουλόβερ ή biker jacket, το άσπρο παντελόνι δίνει ένα ανοιξιάτικο twist στα καθημερινά σου σύνολα. Επίσης αν μιλάμε για κάποιο λευκό denim παντελόνι σε στενή γραμμή που ανοίγει στο τελείωμά του, κολακεύει όλους τους σωματότυπους. Αν, λοιπόν, έχεις βαρεθεί και εσύ όσο και η Αθηνά, τα μαύρα, τα μπεζ, τα καφέ και τα μπλε παντελόνια τώρα ξέρεις τι πρέπει να διαλέξεις.
Δες επίσης: Θυμάσαι τις basket bags από πρόπερσι; Γιατί θα συνεχίσεις να τις βλέπεις για καιρό ακόμα

H Αθήνα Οικονομάκου φοράει πλέον μόνο αυτό το χρώμα στα παντελόνια τηςΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: