Γωγώ Μαστροκώστα: Με έσωσε η ζώνη

Γωγώ Μαστροκώστα: Με έσωσε η ζώνη

Η Γωγώ Μαστροκώστα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μια νταλίκα προσέκρουσε πάνω στο αυτοκίνητό της και το παρέσυρε.

«Πολλές φορές όταν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι κακό που μας συνέβη, χρησιμοποιούμε τη φράση “πέρασα από την κλειδαρότρυπα”. Εγώ θεωρώ ότι πέρασα από τη χαραμάδα. Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ, όταν έγινε το ατύχημα. Ήμουν στο αμάξι, φορούσα ζώνη, αλλά ο θόρυβος, το τρακάρισμα και όλα όσα ακολούθησαν ήταν τρομακτικά. Φορούσα τη ζώνη ευτυχώς. Και το λέω αυτό γιατί για κοντινές αποστάσεις πολλές φορές το αμελώ. Θα βάλω στη Βικτώρια ζώνη, αλλά εγώ συνήθως δεν φορώ. Είχα αυτή τη λάθος νοοτροπία, αλλά μετά από ό,τι μου συνέβη, κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η ζώνη κάθε στιγμή» εξομολογήθηκε η ίδια.

Συνεχίζοντας, η Γωγώ Μαστροκώστα ανέφερε: «Αισθάνθηκα ευλογημένη που φόρεσα τη ζώνη μου ξεκινώντας να οδηγώ. Με έσωσε η ζώνη..Ήμουν εν κινήσει, αλλά μόλις είδα το κόκκινο φανάρι, σταμάτησα, κάτι που, όπως καταλαβαίνεις, δεν έκανε ποτέ ο που ερχόταν πίσω από εμένα», ενώ επεσήμανε: «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, χαίρομαι που ζω, που είμαι καλά. Αυτό κρατάω».

Μάλιστα, η Γωγώ Μαστροκώστα επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον οδηγό της νταλίκας που την τράκαρε να ήταν μεθυσμένος. Παράλληλα εξομολογήθηκε: «Έχω ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στη μέση και είναι σε τέτοιο σημείο που αν η σύγκρουση ήταν λίγο πιο σφοδρή, θα μπορούσα να είχαν συμβεί και άλλα πράγματα. Απλώς, εγώ δεν ζω ποτέ με το “αν και εφόσον”. Ζω με ό,τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή μου και με αυτό πορεύομαι..Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι, ούτε να μιζεριάζω, ούτε τίποτα παρόμοιο. Αντιμετωπίζω τα πάντα με θάρρος».

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: