Γιουβέτσι με μοσχαράκι !!!

·
Γλύκισμα το φαγητό !!!Γιουβέτσι μοσχαράκι που λιώνει φέτα ψωμί κ πάμε !!!

Ένα κιλό μοσχάρι χτένι το μισοβραζω πρώτα κ μετά το σοτάρω με κρεμμύδι ψιλοκομμένο σβήνω με κρασί κ έπειτα ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες από το μουλτι μισό κουτάλι πελτέ, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα κ ντοματινια ζεστό ζωμό που έχω κρατήσει κ σιγοβράζω μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας. Σοτάρω το κριθαράκι πρώτα κ μετά το ρίχνω στο κρέας είτε το αφήνω στη κατσαρόλα είτε το βάζω σε πήλινα στο φούρνο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Σούλα ΛεβέντηΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: