Γιος γνωστού ηθοποιού χτυπούσε γυναίκες στο Χαλάνδρι – Συνελήφθη και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Πάνω από 50 επώνυμες καταγγελίες για προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς γυναικών είχαν γίνει εναντίον του 45χρονου γιου γνωστού ηθοποιού για τη δράση του στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Τους τελευταίους μήνες, οι γυναίκες της περιοχής τον φοβούνταν, ενώ το αποκορύφωμα ήρθε όταν ξυλοκόπησε μητέρα το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία. Την Τετάρτη προχώρησε η σύλληψή του και κατόπιν εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Οι κάτοικοι της περιοχής και οι Αρχές γνώριζαν τον εκρηκτικό του χαρακτήρα αλλά και τις επιθέσεις του σε γυναίκες. Αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού του Σαβάτου, συνέβη το εξής: «Εγώ ήμουν στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας Χαλανδρίου το μεσημέρι του Σαββάτου και περίμενα έναν φίλο μου, που είχαμε ραντεβού. Εκείνη τη στιγμή άκουσα φωνές ακριβώς από πίσω μου και γύρισα να δω τι συμβαίνει. Βλέπω έναν άνδρα να έχει πιάσει από τα μαλλιά μια κοπέλα, η οποία είχε δίπλα της και ένα μικρό κοριτσάκι περίπου τριών χρονών και να τη χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Πολύ δυνατά χτυπήματα!».

Ο 45χρονος είναι γιος διάσημου ηθοποιού, που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες τις δεκαετίες του ’60 και του ’70.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: