Γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός


Την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος μπροστά σε 8.000 φίλους του γιόρτασε ο Ολυμπιακός στη φιέστα που πραγματοποίησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι συντελεστές της φετινής επιτυχίας εμφανίζονταν στο παρκέ με τη σειρά και αποθεώνονταν από τον κόσμο.

Μετά τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, χειροκροτήθηκαν έντονα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και τα μέλη του επιτελείου. Πρώτος από τους παίκτες μπήκε στο παρκέ ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, Πάτρικ Γιανγκ, ενώ αποθεώθηκαν οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Γιώργος Πρίντεζης και ο Βασίλης Σπανούλης.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι απηύθυναν στη συνέχεια έναν χαιρετισμό.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ξεκίνησε πρώτος: «Το 1991 ξεκινήσαμε με τον Γιώργο να ερχόμαστε στο ΣΕΦ ως απλοί φίλαθλοι. Σήμερα, 25 χρόνια μετά, ηγούμαστε της αγαπημένης μας ομάδας στο μπάσκετ, αλλά ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε τρελαμένοι με τον Ολυμπιακό. Και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Φέτος πετύχαμε ένα ιστορικό repeat με 9-2 νίκες επί του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια. Σας ευχαριστούμε».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε: «Ζούμε όλοι μαγικές στιγμές. Εχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και φέτος γράψαμε ιστορία και στην Ελλάδα με τον δικό μας τρόπο. Πεντακάθαρα, μάγκικα και πειραιώτικα»!

Στη συνέχει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε την απονομή των μεταλλίων σε όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης μαζί με τους αδελφούς Αγγελόπουλους σήκωσαν την κούπα.

Μετά το γύρο του θριάμβου ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί τόσο στο παρκέ, όσο και στα αποδυτήρια.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: