Γιάννης Ντσούνος: Κόλλησε κορονοϊό – Η μεγάλη αγωνία του στην καραντίνα

Εδώ και μέρες ο Γιάννης Ντσούνος απουσιάζει τόσο από τη ραδιοφωνική όσο και από την τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάσει καθημερινά με τον Χρήστο Κούτρα στον ΣΚΑΙ. Η αιτία αποκαλύφθηκε σήμερα (12.03.2021): έχει κολλήσει κορονοϊό.

Ο Γιάννης Ντσούνος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι», που παρουσιάζει μαζί με τον Χρήστο Κούτρα στον ΣΚΑΙ και αποκάλυψε ότι πριν από μερικές μέρες ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, έκανε τεστ και βρέθηκε θετικός αλλά είχε χαμηλό ιικό φορτίο.

Δεν βρέθηκε, όμως, μόνο εκείνος θετικός. Βρέθηκαν επίσης η σύζυγός του Μαρίνα αλλά και τα δυο του παιδιά, ένα αγοράκι 3,5 ετών και ένα κοριτσάκι μόλις εννέα μηνών! Και αυτή ήταν η μεγάλη του ανησυχία: τα παιδιά.

Όπως είπε ο Γιάννης Ντσούνος, εκείνος και η σύζυγός του δεν είχαν γεύση και όσφρυση ενώ τα παιδιά δεν είχαν ιδιαίτερα συμπτώματα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε ότι η επαφή του με το κρούσμα έγινε την περασμένη εβδομάδα και το λάθος ήταν δικό του, αφού, όπως εκτίμησε, ένα στιγμιαίο κατέβασμα της μάσκας ήταν αρκετό για να κολλήσει.

Πηγή: newsit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: