Για λάτρεις του λεμονιού: Μους λεμόνι με μασκαρπόνε

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτάΒαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 3 – Μέτρια

Υλικά

250 γραμμάρια μασκαρπόνεΧυμό από 2 λεμόνιαΞύσμα από 1 λεμόνι200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος light80 γραμμάρια άχνηΜερικά μπισκότα

Εκτέλεση

Ένα ελαφρύ επιδόρπιο!

Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα για 4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό και το ξύσμα.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος που έχουμε νωρίτερα χτυπήσει στο μίξερ. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Γεμίζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σερβίρουμε τη μους, τρίβοντας αν θέλουμε από πάνω τα μπισκότα.

Πηγή: news.gr

syntages

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: