Για κινητοποιήσεις προειδοποιεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προανήγγειλε κινητοποιήσεις ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ.

«Είναι βέβαιο ότι θα πρέπει στο mail που θα ανταλλάξουν με τους θεσμούς να γίνεται δεκτό το σχέδιο πώλησης λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων. Ο κ. Σταθάκης μας έχει πει ότι προς το παρόν τα υδροηλεκτρικά μένουν απ΄έξω, αλλά τόνισε το ‘προς το παρόν’» είπε.

Ο ίδιος, ερωτηθείς εάν οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, απάντησε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τουλάχιστον αυτά που κάναμε το 2014 για να μη μας θεωρήσουν ότι χειροκροτούμε τον κ. Τσίπρα, ο οποίος φάνηκε ότι είναι ο μεγαλύτερος ανακόλουθος σε αυτά που έχει πει».

Ο κ. Αδαμίδης συμπλήρωσε ότι η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση με την πρακτική του ως κυβέρνηση «είναι σε πλήρη αντιφατικότητα». «Ο κ. Τσίπρας έχει προδώσει της ίδιες του τις ιδέες».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ανέφερε ακόμη ότι προγραμματίζεται συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα την ημέρα της συνεδρίασης του Eurogroup στις 7 Απριλίου.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: