Φύλαγε με taser την ηρωίνη και ένα κιλό χασίς

Με μια συσκευή taser που προκαλεί ηλεκτρική εκκένωση ήταν οπλισμένος ένας 41χρονος που διακινούσε ηρωίνη και χασίς από τη μίνι φυτεία του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης στην Κορινθία. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τη βρήκαν πάνω του όταν τον συνέλαβαν.

Ο διακινητής εντοπίστηκε να αναζητεί αγοραστές για τα ναρκωτικά που είχε μαζί του και κατά τη σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε, κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους έξι γραμμαρίων, 18 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυόμισι ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή από γιατρό.

Στις έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του και σε ένα παρακείμενο κτίσμα, βρέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 936 γραμμαρίων την οποία θα διέθετε για πώληση.

Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης και μια συσκευή αποθήκευσης USB και ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: