Formula 1 Δοκιμές Βαρκελώνη: 2η Μέρα-Ξανά πρώτος ο Vettel, βρυχάται το θηρίο της Mercedes (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στην πίστα της Βαρκελώνης, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τα νέα τους μονοθέσια και τις ομάδες να βγάζουν τα συμπέρασμα τους ενόψει της πρεμιέρας του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1.

Πρώτος ο Vettel, θηρίο η Mercedes του Rosberg…

Για ακόμα μία φορά ο Sebastian Vettel ήταν ο ταχύτερος όλων, δείχνοντας ότι η Ferrari έχει κάνει αρκετά βήματα βελτίωσης, σε ότι αφορά το κομμάτι της ταχύτητας.

Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς να βγάλουμε τέτοια συμπεράσματα καθώς υπάρχει δρόμος μπροστά μας.

Sebastian Vettel

Παρόλα αυτά, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έχουμε μείνει εντυπωσιασμένοι, όχι από τους χρόνους αλλά από την αξιοπιστία που δείχνει η Mercedes μέσα στην πίστα.

Ο Nico Rosberg μπορεί να έκανε τον τέταρτο χρόνο στις σημερινές δοκιμές, όμως συμπλήρωσε 172 γύρους!!! Περισσότερα από 800 χιλιόμετρα για τον Γερμανό πιλότο!

Συνολικά, μαζί με τον Lewis Hamilton, ο οποίος χτες πραγματοποίησε 156 γύρους (δεύτερος καλύτερος χρόνος), η Mercedes μέσα σε δύο μέρες έκανε 328 γύρους χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα!

Θηρίο!

Πολλά τα χιλιόμετρα από τον Rosberg…

Χαμόγελα για τον ο Daniel Ricciardo, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ικανοποιεί με την Red Bull, η οποία αφήνει θετικές υποσχέσεις ενόψει της πρεμιέρας…

Χαμόγελα από τον Ricciardo…

Εντυπωσιακός o Sergio Perez, o οποίος έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, με την Force India να δείχνει ότι βαδίζει στο… σωστό δρόμο.

Sergio Perez…

 

Οι χρόνοι για την McLaren-Honda, μπορεί να μην είναι ακόμα ανταγωνιστικοί, όμως συνέχισε να να εντυπωσιάζει με την αξιοπιστία της.

Μετά τον Jenson Button, ήταν η σειρά του Fernando Alonso να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της McLaren και να πραγματοποιήσει 119 γύρους!

Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, και τις δύο μέρες έχουν… πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, καθώς θέλουν να κάνουν το παραπάνω βήμα σε σχέση με την περσινή αποτυχημένη εικόνα…

Ικανοποιημένος δείχνει ο Alonso…

**Οι Sebastian Vettel και Daniel Ricciardo ήταν οι δύο οδηγοί που δοκίμασαν τα ultra soft, τη νέα γόμα της Pirelli.

 

Τα σημερινά αποτελέσματα…

Δείτε το πρόγραμμα των δοκιμών…

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΑΧΟΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ:

Formula 1 Δοκιμές Βαρκελώνη: Ταχύτερος ο Vettel, θηρίο η Mercedes του Hamilton! (ΦΩΤΟ)  

now24.gr-auto

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: