F1 Singapore: O Carlos Sainz ξεκινάει πρώτος στην πίστα «The Marina Bay Circuit»

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari ξεκινάει πρώτος στο Grand Prix της Σιγκαπούρης. Στη 2η θέση του Grid βρίσκεται ο George Russell με Mercedes και στην 3η θέση μια άλλη Ferrari με τον Charles Leclerc. Ο Max Verstappen ξεκινάει από την 11η θέση.

Θα δούμε καλό αγώνα που θα γίνει υπό το φως των προβολέων. Στη Σιγκαπούρη -τοπική ώρα- είναι 20.00 και για την Ελλάδα τρείς το μεσημέρι.

Ο Ολλανδός που θέλει να ανοίξει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα στη βαθμολογία θα κάνει τα πάντα για τη νίκη. Ας μην ξεχνάμε ότι η F1 έχει μετά τη Σιγκαπούρη, άλλους 7 αγώνες και όλα παίζονται. Ο πιλότος της Red Bull θέλει να ανέβει στο βάθρο για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο 2ο παγκόσμιο τίτλο του.

Στη Σιγκαπούρη στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά είχαμε και ενα ατύχημα με πρωταγωνιστή τον Lance Stroll ευτυχώς χωρίς τραυματισμό

Η σειρά εκκίνησης της πρώτης πεντάδας

 

Η πρώτη φορά που έγινε αγώνας της F1 στο Grand Prixτης Σιγκαπούρης ήταν το 2008. Το μήκος της πίστας είναι 4.94 km. Οι αγωνιζόμενοι την Κυριακή θα κάνουν 62 γύρους και θα καλύψουν 306.143 km.
Ο φετινός αγώνας έχει 23 στροφές (μειώθηκαν σε σχέση με το 2022) και είναι γρήγορες. Η Pirelli έχει στη διάθεση των ομάδων τρείς μαλακές γόμες. Την C3, C4,C5.

 

Tον αγώνα της Κυριακής θα το δείξουν εκτός από τα συνδρομητικά Ant1 και F1 TV Pro και η ελεύθερη τηλεόραση του Ant1.

F1 Singapore: O Carlos Sainz ξεκινάει πρώτος στην πίστα «The Marina Bay Circuit» gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: