Έχασε ο Παναθηναϊκός από την ΤΣΣΚΑ για δεύτερη φορά

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ουίμς με 23 πόντους

Έχασε ο Παναθηναϊκός από την ΤΣΣΚΑ για δεύτερη φοράΓια δεύτερη φορά έχασε ο από την  με σκορ 51-77.Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ, όπου οι πράσινοι θα πρέπει να κερδίσουν και τα δύο για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στο Final 4 της .

Το παιχνίδι ήταν κακό από άποψη θεάματος, με τις δύο ομάδες να είναι άστοχες και να υποπίπτουν σε πολλά λάθη.Με 36% στα δίποντα (14/38) και 20% στα τρίποντα (4/20) ο Παναθηναϊκός ήταν δεδομένο πως δεν είχε τύχη, παρά την φοβερή του άμυνα που έκλεψε επτά φορές τη μπάλα και υποχρέωσε σε 14 λάθη τους Ρώσους.Η ΤΣΣΚΑ αντίθετα κατάφερε να βρεί λύση κυρίως στην επίθεση και ειδικά στη δεύτερη και την τέταρτη περίοδο με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη που τη φέρνει ένα βήμα από το Final 4 του Μιλάνου.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ουίμς που με 23 πόντους «αποτελείωσε» τους πράσινους στην τελευταία προσπάθεια αντίδρασής τους στο φινάλε.

Για τον Παναθηναϊκό ο μόνος παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Ούκιτς με 15.

Τους πόντους για τον Παναθηναϊκό σημείωσαν: Μπράμος 4, Κάρι 2, Μπατίστ 2, Φώτσης 3, Ούκιτς 15, Λάσμε 4, Μαυροκεφαλίδης 8, Γκιστ 6, Μασιούλις 5, Ράιτ 2.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 39-25, 50-39, 77-51
Το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα του Πάσχα.

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: