Επίθεση Π. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ευ. Τσικρίκα

Τα πυρά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη δέχθηκε η δημοσιογράφος του ALPHA Ευαγγελία Τσικρίκα, η οποία ρώτησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, για το μέλλον των εργαζομένων των καναλιών που δεν πήραν τηλεοπτική άδεια.

Ο κ. Πολάκης ανήρτησε στο Facebook φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η κ. Τσικρίκα (μαζί με άλλους δημοσιογράφους) στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, της πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη, καθώς και του πρώην προέδρου της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Τις φωτογραφίες συνοδεύει το εξής σχόλιο:

«Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την «απολύει» η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες «οικογενειακές» φωτογραφίες».


Ν.Δ.: Ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων
Η εν λόγω ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας προκάλεσε την αντίδραση της Ν.Δ., η οποία έκανε λόγο για «ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων και φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση».

«Η αήθης επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ευ. Τσικρίκα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα για το “μαύρο” στα κανάλια και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, επιβεβαιώνει την κατρακύλα της κυβέρνησης στον αυταρχισμό», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται: «Είναι θλιβερή συνέχεια στην απειλή του να χώσει δημοσιογράφους “τρία μέτρα κάτω από τη γη”».

typosthes.gr-Politiki

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: