Επί 14 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Γιάννης Διαμαντής εδώ και 14 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός.

Όλα ξεκίνησαν όταν, πριν από 14 χρόνια, πήγε να ψηφίσει στο Δήμο Αιγάλεω, του οποίου είναι δημότης, όπου διαπίστωσε ότι δεν μπορεί, αφού όπως του είπαν ήταν νεκρός.

Ψάχνοντας την υπόθεση, ο κ. Διαμαντής ανακάλυψε ότι ένας άλλος άνδρας με το ίδιο ακριβώς ονοματεπώνυμο, είχε πεθάνει το εν λόγω διάστημα, μετά από νοσηλεία του στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ο ίδιος και η σύζυγός του, μιλώντας στον Ant1, δήλωσαν ότι απευθύνθηκαν αρχικά στο δήμο Αιγάλεω, όπου εν τέλει είχαν σταλεί τα στοιχεία του νεκρού Γιάννη Διαμαντή, για να διορθωθεί το λάθος. Ο δήμος τους παρέπεμψε στο ληξιαρχείο Αθηνών και απο εκεί στάλθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα πρέπει να πάνε σε δικαστήριο, να γίνει δίκη και να διορθωθούν τα στοιχεία του.

Το πιο απίστευτο είναι πως το δικαστήριο εξέδωσε απορριπτική απόφαση, με αιτιολόγηση ότι την αίτηση για αλλαγή των στοιχείων πρέπει να την κάνει ο νεκρός Διαμαντής και όχι ο ζωντανός.

Αυτό το μπέρδεμα έχει προκαλέσει προβλήματα στην οικογένεια, καθώς δεν μπορεί να πάρει οικογενειακό επίδομα ή να κάνει απονομή κληρονομιάς μετά το θάνατο του πεθερού της.

Ωστόσο, ο κ. Διαμαντής κάνει κανονικά φορολογική δήλωση όλα αυτά τα χρόνια, αφού για την Εφορία είναι ζωντανός.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: