Επενδύστε στην Ελλάδα λέει ο Τούρκος υπ. Οικονομικών

Επενδύστε στην Ελλάδα λέει ο Τούρκος υπ. Οικονομικών
Επιστολή με την οποία τους προτρέπει να εξετάσουν τουλάχιστον 300 επενδυτικές ευκαιρίες στην , έστειλε στα τουρκικά επιμελητήρια ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών, σε μια κίνηση που μοιάζει… με ανταπόδοση στα «καλά νέα» που ήρθαν από την με την παρεμπόδιση της δράσης της αριστερής – θεωρούμενης ως τρομοκρατικής στην Τουρκία – οργάνωσης DHKC.


Οι τομείς που επισημαίνει ο υπουργός στην επιστολή του είναι αυτός του τουρισμού, των ακινήτων, της εστίασης και των εξαγωγών. Οι επενδυτικές ευκαιρίες ξεκινούν από τα 2 εκατομμύρια , όπως επισημαίνεται, ενώ για πολλές από αυτές τις επιχειρηματικές – επενδυτικές ευκαιρίες μπορεί να γίνει άμεσα αίτηση.
Ενδιαφέρον έχει η ιδιαίτερη αναφορά σε δύο βιομηχανικές μονάδες που σχεδιάζονται για την , η μία κοντά στο αεροδρόμιο στο Καστέλι (είναι και βάση της Πολεμικής Αεροπορίας) και η άλλη στα .
Δηλώνουμε βέβαιοι ότι η ελληνική πλευρά θα φροντίσει ώστε οι καλοδεχούμενες ξένες επενδύσεις δεν θα δημιουργήσουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο προβληματισμούς σχετιζόμενους με τους τομείς εθνικής άμυνας και ασφάλειας.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: