Ένωση Κεντρώων για Βαρουφάκη: «Αυτός αλυσόδεσε τη χώρα στο τρίτο μνημόνιο»

Για προχειρότητα και ανευθυνότητα κατηγόρησε τον Γιάνη Βαρουφάκη η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την τηλεοπτική συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών.
«Η συνέντευξη του κ. Βαρουφάκη στον δημοσιογράφο κ. Παπαχελά ανέδειξε την προχειρότητα και την ανευθυνότητα με την οποία ο εν λόγω κύριος αντιμετώπισε κρίσιμα για την χώρα ζητήματα. Ωστόσο ευθύνες υπάρχουν και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα που επί καιρό στήριζε έναν υπουργό ο οποίος με την τακτική του αλυσόδεσε την Ελλάδα στο τρίτο μνημόνιο» τόνισε.
Σχετικά με το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες η Ένωση Κεντρώων υπογράμμισε: «Εμείς θα ψηφίσουμε για το ΕΣΡ μόνο αν δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι όλα τα κανάλια που λειτουργούν επί 30 χρόνια θα συνεχίσουν να λειτουργούν».
«Ο κ. Παππάς είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι θα δώσει τέσσερις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Στην ουσία αυτό σημαίνει ότι θα έκλεινε κανάλια με τριαντάχρονη λειτουργία όπως λόγου χάρη το ΣΚΑΙ, το ΕΨΙΛΟΝ, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το ΑLPHA και ίσως και άλλα ακόμη αφού ακούγονται το όνομα της κ. Αγγελοπούλου ή ακόμη και κάποιων Τούρκων που ενδιαφέρονται.
»Στην συνεδρίαση ο κ. Παππάς υπαναχώρησε και είπε ότι τις άδειες δεν θα τις δώσει ο ίδιος αλλά η Βουλή. Στην Βουλή όμως κάνει ότι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Καμμένος. Λυπούμαστε αλλά μετά από αυτήν την εξέλιξη ήταν αδύνατον η Ένωση Κεντρώων να ψηφίσει το ΕΣΡ του κ. Βούτση γιατί η συγκρότηση του και μόνο θα έδινε το δικαίωμα στον υπουργό να καρατομήσει κανάλια» σημείωσε.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: