Ενημέρωση των Στελεχών του Ε.Σ περι Ηλεκτρονικής Υποβολής των Δηλώσεων Μεταθέσων!

Κλιμάκιο του Β΄ Κλάδου ΓΕΣ πραγματοποιεί ενημερώσεις στις έδρες των Μειζόνων Σχηματισμών, Σχηματισμών, Κέντρων και Σχολών Εκπαιδεύσεως αναφορικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και ηλεκτρονικής υποβολής της «Υπεύθυνης Δήλωσης Τόπου (Δήμου) Προτίμησης Στελεχών έτους 2016».

Στο πλαίσιο των ενημερώσεων παρουσιάζεται στο σύνολο των στελεχών, το νομικό πλαίσιο και οι διαδικασίες εκπόνησης των μεταθέσεων από το ΓΕΣ, οι διαδικασίες υποβολής και εξέτασης των διοικητικών προσφυγών, τα συνήθη λάθη τα οποία διαπιστώθηκαν κατά τη συμπλήρωση και υποβολή των Υπευθύνων Δηλώσεων Μεταθέσεων έτους 2015 και απαντώνται όλες οι συναφείς ερωτήσεις και απορίες των στελεχών.

Αντικειμενικός σκοπός των ενημερώσεων είναι η εμπέδωση στα στελέχη του Στρατού Ξηράς του αισθήματος αξιοκρατίας και διαφάνειας αναφορικά με τις διαδικασίες που χρησιμοποιεί το ΓΕΣ κατά την εκπόνηση των μεταθέσεων των στελεχών του Στρατού Ξηράς.

Έχουν ολοκληρωθεί οι ενημερώσεις στον ηπειρωτικό χώρο και συνεχίζονται στην Περιοχή Ευθύνης της ΑΣΔΕΝ, με επιδίωξη το σύνολο των στελεχών του Στρατού Ξηράς να ενημερωθεί για τον τρόπο με τον οποίο το ΓΕΣ εκπονεί τις μεταθέσεις


Πηγή:veteranos.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: