Ελένη Μενεγάκη: Ο πασχαλινός της προορισμός και οι φωτογραφίες..!

Ο γρίφος των διακοπών του Πάσχα για την Ελένη Μενεγάκη και τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, απασχόλησε πολύ τους δημοσιογράφους, χωρίς ωστόσο κανείς να καταφέρει να δώσει μια απάντηση για τον προορισμό της αγαπημένης παρουσιάστριας. Το μόνο σίγουρο φάνηκε να είναι ότι η Ελένη δεν ήταν στην Άνδρο το Πάσχα.

Η Ελένη, που συνήθως είναι πολύ αποκαλυπτική στους φίλους τηλεθεατές της, φέτος επέλεξε να κρατήσει μυστικό το ταξίδι της για τις μέρες του Πάσχα, αφήνοντας για λίγο… ανενεργούς τους λογαριασμούς της στα social media, και να δώσει τις ευχές της ζωντανά μέσα από την εκπομπή της, με την επιστροφή της.

Μια πληροφορία, όμως, για το που βρέθηκε η Μενεγάκη βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας. Δημοσίευμα του ενθέτου “Weekend” της εφημερίδας Αγορά ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι έφυγε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα για Μαϊάμι, όπου απόλαυσε τις πασχαλινές του διακοπές, και φιλοξενεί φωτογραφίες από την άφιξή τους στο Ελ. Βενιζέλος τη Δευτέρα του Πάσχα. H Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πανταζόπουλος επέστρεψαν ανανεωμένοι και μαυρισμένοι, ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, έφεραν πολλά δώρα για τα παιδιά τους από τις Η.Π.Α.

Οι φωτογραφίες από την άφιξη του ζευγαριού

joygr

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: