Εξαπάτησε καταστηματάρχες με μαϊμού συναυλία

Ο 27χρονος δράστης κατάφερε να πείσει πέντε καταστηματάρχες να του δώσουν συνολικά 210 ευρώ για να αγοράσουν εισιτήρια της υποτιθέμενης συναυλίας

Με το πρόσχημα ότι είχε αναλάβει την διοργάνωση μιας συναυλίας για φιλανθρωπικό σκοπό στην Αλεξανδρούπολη, ένας σεσημασμένος νεαρός απατεώνας κατάφερνε να εξαπατά τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και να τους παίρνει μικροποσά.

Στο διάστημα από την περασμένη Τρίτη ως την Πέμπτη, ο 27χρονος δράστης κατάφερε να πείσει πέντε καταστηματάρχες να του δώσουν συνολικά 210 ευρώ για να αγοράσουν εισιτήρια της υποτιθέμενης συναυλίας. Όμως, τα θύματα, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 46, 45, 40 και 43 χρόνων, έμαθαν ότι το μουσικό γεγονός δεν θα γινόταν… γεγονός και τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν δυσκολεύτηκαν να διαπιστώσουν ότι ο δράστης ήταν παλιός τους γνώριμος, που μάλιστα είχε κάνει στο παρελθόν το ίδιο κόλπο! Τα θύματα αναγνώρισαν τον 27χρονο από τις φωτογραφίες σεσημασμένων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: