Εξαφάνιση 7χρονης Βαλεντίν: Κρατείται ο πατέρας της – Τι έλεγε λίγες μέρες πριν στη Νικολούλη (βίντεο)

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ανακρίνεται από τη Δευτέρα και κρατείται από την Τρίτη για κατοχή πλαστών εγγράφων ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, η οποία εξαφανίστηκε υπό περίεργες συνθήκες στο Παγκράτι.

Να αναφέρουμε ότι μαζί με τον πατέρα εξετάζονται και οι ομοεθνείς συγκάτοικοι και φίλοι του, ενώ οι Αρχές πιστεύουν πως έχει φροντίσει να φύγει στο εξωτερικό η κόρη του ή πως η 7χρονη Βαλεντίν υιοθετήθηκε παράνομα στο εξωτερικό.

«Μου πρότειναν ΜΚΟ να την υιοθετήσουν»

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, την προηγούμενη Παρασκευή, ο πατέρας της 7χρονης είχε βρεθεί τετ — α — τετ με την Αγγελική Νικολούλη Οι δυο τους μίλησαν για όλα μέσα στο δωμάτιο του 7χρονου παιδιού και έμειναν στις λεπτομέρειες εκείνες που κάνουν τη διαφορά στην έρευνα.

Μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου, ο πατέρας της Βαλεντίν έκανε μια αποκάλυψη που προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως τον πλησίασαν δυο φορές από Μ.Κ.Ο. και του ζήτησαν να δώσει το παιδί του για υιοθεσία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αυτό συνέβη με το που πάτησαν το πόδι τους στη Μυτιλήνη μετά τη φυγή τους από το Κονγκό.

«Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν. Στη Λέσβο δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από Μ.Κ.Ο., αλλά δε δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν.»

Ο ίδιος πιστεύει ότι η Βαλεντίν ζει και θα βρεθεί και επιμένει στην αρχική του καταγγελία, ότι η κόρη του χάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου στο δρόμο για το σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι.

Ο Αμπελκά απάντησε και για τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να έχει στείλει την κόρη του στο εξωτερικό, αλλά και για τις συναντήσεις με κάποια άτομα στο αεροδρόμιο πριν χαθεί το παιδί του.

«Εγώ στην Ελλάδα δεν έχω προβλήματα με τον οποιονδήποτε, δε χρωστάω χρήματα για να πει κάποιος πως έχω διαφορές μαζί του, για να με εκβιάσει», τόνισε.

«Αν είχε συμβεί κάτι πολύ κακό θα το διαισθανόμουν για την κόρη μου, για το αίμα μου. Έχω την πεποίθηση ότι θα τη βρούμε», κατέληξε.

ellada

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: