« Έφαγε»  κόσμο το 2ο σκέλος του ράλι Μόντσα- Προηγείται ο Οζιέ

Το χιόνι και οι κακές καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν τα πληρώματα που συμμετέχουν στο ράλι Μόντσα, αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (WRC). Σήμερα ξεκίνησε το τρίτο και τελευταίο  σκέλος του αγώνα. Το τελευταίο σκέλος της Κυριακής  που περιλαμβάνει  τρεις  Ειδικές Διαδρομές αρκετά μεγάλες και …παγωμένες.

Οι επικεφαλής του αγώνα Οζιέ-Ινγκρασιά βρίσκονται πολύ κοντά σε έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο.  Αν δεν γίνει κάποιο λάθος στους παγωμένους δρόμους και  το πλήρωμα φθάσει στην καρό σημαία τότε οι Οζιέ-Ινγκρασιά έχουν στο τσεπάκι τους την εξασφάλιση του τίτλου.

Φέτος ο αγώνας έπεσε μέσα στην κακοκαιρία. Οι διοργανωτές ακύρωσαν την 12η Ειδική Διαδρομή, την προτελευταία του σκέλους λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών.

Δεν έγιναν όμως και άλλες ειδικές διαδρομές λόγω ατυχημάτων. Στην 11η ειδική η αρχή των εγκαταλείψεων ξεκίνησε με τον Γκρίνσμιθ και τον Βέιμπι . Στη συνέχεια ο  Έβανς  προσπάθησε σε μια δεξιά πατημένη να στρίψει το Toyota Yaris WRC αλλά αυτό δεν έστριψε. Πήγε ευθεία και κατέληξε στα δένδρα. Ο Έβανς με αυτό το λάθος του έσβησε κάθε ελπίδα που είχε για τον παγκόσμιο τίτλο αφήνοντας ελεύθερο το δρόμο για τον Οζιέ. Ο Γάλλος είπε ότι στο σημείο που βγήκε ο  Έβανς  γλιστρούσε τόσο πολύ που κανένας οδηγός δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Ο Σόρδο θα έβγαινε στο ίδιο σημείο αλλά οι  Έβανς-Μάρτιν  έκαναν νόημα στον Σόρδο και αυτός έκοψε και πέρασε τη στροφή χωρίς να καταλήξει και αυτός στα δένδρα. Πριν βγει ο Εβανς βρισκόταν στην 3η θέση. Μπροστά του ήταν ο Οζιέ και ο Σόρδο και στην 4η θέση ο Τάνακ.

« Έφαγε»  κόσμο το 2ο σκέλος του ράλι Μόντσα- Προηγείται ο Οζιέ gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: