Ένταση μεταξύ αλλοδαπών το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

Νέο επεισόδιο μεταξύ παράτυπων μεταναστών σημειώθηκε την Πέμπτη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το Thestival, δύο ομάδες νεαρών από την Αλγερία και το Μαρόκο, που διαβιούν μέσα σε παροπλισμένα βαγόνια του ΟΣΕ, συγκρούστηκαν μεταξύ τους για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές. Κάποιοι, μάλιστα, από τους εμπλεκόμενους χρησιμοποίησαν σιδηρολοστούς και ξύλινες βέργες.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί των ομάδων Ζ και ΟΠΚΕ καθώς και περιπολικά οχήματα της Άμεσης Δράσης και του αστυνομικού τμήματος Λευκού Πύργου. Οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους στο συμβάν τράπηκαν σε φυγή. Δύο άτομα, που είχαν τραυματιστεί κατά την συμπλοκή, μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Με αιτήσεις πολιτικού ασύλου οι εμπλεκόμενοι

Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών στα ταξιδιωτικά έγγραφα των νεαρών διαπιστώθηκε ότι όλοι εκτός από δύο ανήλικους είχαν στην κατοχή τους βεβαιώσεις αίτησης πολιτικού ασύλου. Οι δύο ανήλικοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων οι νεαροί από το Μαρόκο και την Αλγερία αφέθησαν ελεύθεροι να επιστρέψουν στον τόπο διαμονής τους, που δεν είναι άλλος από τα παροπλισμένα βαγόνια του ΟΣΕ.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: