Δήμαρχος Ξάνθης: Μας έχουν στοχοποιήσει στο θέμα του κορονοϊού


Την στοχοποίηση της Ξάνθης όπως επίσης και των κατοίκων της περιοχής για το θέμα της διασποράς του κορονοϊού κατήγγειλε μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης (23/6) ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Μιλώντας στο Mega ο δήμαρχος της πόλης τόνισε χαρακτηριστικά πως η περιοχή και οι κάτοικοί της έχουν στοχοποιηθεί και υφίστανται μπούλινγκ, καθώς επικρατεί η εικόνα ότι πρόκειται για υπερεστία του ιού.

«Έχουν ληφθεί 4.500 δείγματα για κορονοϊό στην πόλη της Ξάνθης και 6.000 σε όλο το νομό. Βγήκαν θετικά 12 κρούσματα και αυτά με ελαφριά μορφή. Ας γίνουν τα ίδια τεστ σε πόλη με τον ανάλογο πληθυσμό, να δούμε πόσοι θα βγουν θετικοί στον ιό» επεσήμανε.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του δήλωσε: «Δεν γίνεται να τραβάμε αυτό το μπούλινγκ. Είμαστε μια πόλη νεκρή, χωρίς επισκεψιμότητα. Τέτοια φτωχοποίηση δεν έχει περάσει ποτέ ο νομός μας. Παράλληλα βιώνουμε μια απαξίωση. Πηγαίνουν δημότες μας σε άλλους νομούς και δεν τους δέχονται στα ξενοδοχεία. Δεν είμαστε λεπροί. Έλεος. Είναι ντροπή. Το καταγγέλλω».

«Η πανδημία είναι στη ζωή μας. Δεν έχει φύγει και δεν κάνει διακρίσεις. Να είμαστε ψύχραιμοι. Να αντιμετωπίζουμε τα θέματα αυτά όπως πρέπει» είπε κλείνοντας.

ellada

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: