«Δένει» στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο

«Δένει» στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο

Νέο συμβόλαιο προσφέρει στον Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός, με γενναία αύξηση των αποδοχών του, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να δείχνει πρόθυμος να βάλει την υπογραφή του.

Η άφιξη του εκπρόσωπου του 29χρονου γκολκίπερ, Μαριάνο Αγκιλάρ, στην Ελλάδα, σηματοδοτεί εξελίξεις για το μέλλον του παίκτη, ο οποίος έχει επανειλημμένα δηλώσει την ικανοποίησή του που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο Ρομπέρτο θα άφηνε τον Πειραιά μόνο για ένα πραγματικά μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, ωστόσο με αυτήν την προοπτική να μην διαφαίνεται στον ορίζοντα, το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσει στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Goal, φαίνεται πως όχι μόνο θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά θα το κάνει υπογράφοντας και νέο συμβόλαιο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με γενναία αύξηση των αποδοχών του, θέλοντας να τον ανταμείψουν για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ίδιος ο Ρομπέρτο φαίνεται πως εκτίμησε ιδιαίτερα αυτήν την κίνηση της ομάδας και φαίνεται πως είναι πρόθυμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», στο οποίο είναι άγνωστο αν θα υπάρχει νέα ρήτρα αποδέσμευσης.

Πηγή: gazzetta.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: