Δεν είχε δίπλωμα και το μηχανάκι του ήταν κλεμμένο

Οι αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους στην εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης σταμάτησαν το νεαρό οδηγό και, όταν διαπίστωσαν ότι οδηγούσε χωρίς αδεία ικανότητας, έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του δικύκλου και βρήκαν ότι το είχε κλέψει

Δεν έφτανε που είχε κλέψει το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ένας 29χρονος Έλληνας, ούτε ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης πράγμα που οδήγησε στη σύλληψή του από αστυνομικούς της Τροχαίας Κομοτηνής, αλλά ήταν και… φορτωμένος με ναρκωτικά!

Οι αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους στην εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης σταμάτησαν το νεαρό οδηγό και, όταν διαπίστωσαν ότι οδηγούσε χωρίς αδεία ικανότητας, έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του δικύκλου και βρήκαν ότι το είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα από την Κομοτηνή. Μάλιστα, είχε στις τσέπες του 30 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν.

Έτσι, οι τροχονόμοι πέρασαν χειροπέδες στον 29χρονο και τον προσήγαν στην Ασφάλεια Κομοτηνής που ανέλαβε την προανάκριση και τον οδήγησε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, η οποία του άσκησε δίωξη για κλοπή και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Κ.Ο.Κ..

*** Μέσα σε ένα 24ωρο εξιχνιάστηκε η απόπειρα κλοπής ενός δικύκλου που είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη στο Βέλο Κορινθίας, αλλά ο 27χρονος Έλληνας που ταυτοποιήθηκε ως δράστης από την έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: