ΔΕΗ: Θέσεις εργασίας στον ΑΗΣ Λινοπεραμάτων

Ο ΑΗΣ Λινοπεραμάτων της ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτη) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομισθίων) δύο (2) ατόμων για κάλυψη εποχιακών

ή παροδικών αναγκών του Σταθμού.

Υπηρεσιακή ΜονάδαΈδρα ΥπηρεσίαςΕιδικότηταΔιάρκεια ΣύμβασηςΑριθμός Ατόμων
ΑΗΣ ΛινοπεραμάτωνΛινοπεράματα Ηρακλείου ΚρήτηςΕργάτης/τρια (ΥΕ)60 ημερομίσθιαΔύο (2)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τη παραπάνω θέση να υποβάλουν από 4.7.2016 μέχρι 8.7.2016 και από 09:00 μέχρι 13:00 ώρα σταγραφεία του ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, στα Λινοπεράματα Ηρακλείου Κρήτης, την ειδική έντυπη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση η οποία διανέμεται τις εργάσιμες ημέρες από τη γραμματεία του Σταθμού. Για τα στοιχεία που δηλώνονται στην έντυπη αίτηση θα συνυποβάλλονται αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης:•    Πιστοποιητικό Εντοπιότητας•    Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος.•    Στοιχεία κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης του αιτούντος (άγαμος, έγγαμος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειας του υποψήφιου κλπ.).•    Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ Α.Ε. εντός της τελευταίας τριετίας•    Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Σημείωση : Επαναπρόσληψη των ατόμων απαγορεύεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησης τους στη ΔΕΗ Α.Ε.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: