Coronavirus Update: 10+1 Hollywood stars κάνουν δωρεές για την καταπολέμηση του Κορονοϊού

«Επειδή κάτι πηγαίνει στραβά στη δική σου ζωή, δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνεις χειρότερη και τη ζωή των άλλων», έγραφε ο Christian McKay Heidicker στο βιβλίο του «Cure for the Common Universe» και αυτό είναι κάτι που σκεφτόμαστε (ή τουλάχιστον πρέπει να το κάνουμε) πολλές φορές κάθε μέρα που περνάει και μας βρίσκει να περιφερόμαστε μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας.

Γιατί αυτή η Πανδημία δεν εγείρει μόνο μία παγκόσμια υγειονομική κρίση αλλά και μία κρίση αξιών μέσα από την οποία ο ατομικός στόχος του καθενός μας θα πρέπει να είναι όχι μόνο να βγει αλώβητος, αλλά να βγει καλύτερος. Αυτό φαίνεται να σκέφτονται και οι 11 Hollywood Stars που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery και έχουν ήδη ενώσει τις δυνάμεις τους κατά της διασποράς του Κορονοϊού, αλλά και της ενίσχυσης των ανθρώπων που έχουν ήδη πληγεί οικονομικά.
Coronavirus Update: 10+1 Hollywood stars κάνουν δωρεές για την καταπολέμηση του Κορονοϊού
H Kim Kardashian και ο Kanye West (Photo Credit: AP IMAGES)
Οι A-list celebrities κάνουν δωρεές σε οργανώσεις που βοηθούν τους οικονομικά ασθενέστερους, αυτούς που είδαν τις θέσεις εργασίας τους να καταργούνται από τη μία στιγμή στην άλλη, αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, αλλά φυσικά ενισχύουν και τα ερευνητικά κέντρα και όλη την επιστημονική και ιατρική κοινότητα που δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα για την περίθαλψη των ασθενών και την ανακάλυψη του εμβολίου. Από την εκκεντρική Lady Gaga, μέχρι το dream couple της Αμερικής, Blake Lively και Ryan Reynolds, πολλοί έχουν δόσει μέχρι στιγμής ένα παράδειγμα άξιο προς μίμηση, τόσο στο επίπεδο της υλικής προσφοράς όσο και σε αυτό της ηθικής συμπαράστασης. Αν το ακολουθήσει και το προσαρμόσει ο καθένας στα δικά του μέτρα και σταθμά ίσως βγούμε λίγο καλύτεροι από όλο αυτό…
Coronavirus Update: 10+1 Hollywood stars κάνουν δωρεές για την καταπολέμηση του Κορονοϊού

 Αυτά είναι τα 7 fashion brands που λατρεύει να φοράει η Kate Middleton

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: