Burning Man: Κάποιοι εγκλωβισμένοι επισκέπτες έφυγαν με τα πόδια, άλλοι τσαλαβουτούν στην πηχτή λάσπη – Δείτε βίντεο

Το Φεστιβάλ «Burning Man», στη Νεβάδα, «πνίγηκε» στη λάσπη έπειτα από μια σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα χιλιάδες επισκέπτες να εγκλωβιστούν σε μια απομονωμένη περιοχή.

Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και κάλεσαν τους επισκέπτες και τους καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις να βρουν ασφαλές καταφύγιο και να προσπαθήσουν να φυλάξουν αποθέματα φαγητού και νερού.

@angiepeacockmsw

Burning Man is now Flooded Man. #burningman2023 #burningman #blackrockcity #fyp #nomad #vanlife

♬ original sound — Angie Peacock, MSW, CPC

Ο σερίφης της κομητείας Πέρσινγκ, στη βόρεια Νεβάδα, σε μια ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε το Σάββατο «κατά τη διάρκεια της βροχής», χωρίς όμως να διευκρινίσει τα αίτια του θανάτου ή την ταυτότητα του θύματος. «Ενημερώθηκε η οικογένειά του και ο θάνατος ερευνάται», πρόσθεσε.

@kovalenkooliza

#burningman #burningman2023 #bn2023

♬ Such a Whore (Baddest Remix) — JVLA

Η πρόσβαση από και προς την Μπλακ Ροκ Σίτι, την τοποθεσία όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο το φεστιβάλ «Burning Man», έχει αποκλειστεί, ανέφεραν οι διοργανωτές με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γουάσου εξήγησε ότι η είσοδος στον χώρο δεν είναι δυνατή λόγω πλημμύρας και όποιον προσπαθήσει να φτάσει μέχρι εκεί οι αστυνομικοί «θα τον γυρίσουν πίσω».

@newprojecthud

#burningman2023 #nevada #trending burning man canceled this year do to climate change protestors bringing rain to the festival

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr