Καβάλα: «Τρύπωσε» από το παράθυρο σε μαγαζί και άρπαξε πάνω από 25.000 ευρώ

Γνώριζε ότι ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στην πόλη της Καβάλας φύλαγε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την αγορά εμπορευμάτων και δεν έχασε την ευκαιρία να το κλέψει ένας άνδρας, ο οποίος «τρύπωσε» στο εσωτερικό του μαγαζιού από ένα παράθυρο που είχε μείνει ανασφάλιστο.

Η κλοπή είχε γίνει τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και ο δράστης είχε διαφύγει με 25.140 ευρώ στις τσέπες του. Όμως, δεν κατάφερε να χαρεί τη λεία του, γιατί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν στο πλαίσιο της προανάκρισης, τον ταυτοποίησαν και έκαναν έφοδο στο σπίτι του.

Εκεί, βρήκαν το μεγαλύτερο μέρος των κλεμμένων χρημάτων και τα επέστρεψαν στον δικαιούχο. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ο δράστης δεν συνελήφθη, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ξάφριζε το ταμείο της δουλειάς του

Την ταμειακή μηχανή μιας καφετέριας στα Τρίκαλα στην οποία εργαζόταν ξάφριζε συστηματικά τις τελευταίες ημέρες ένας Έλληνας σερβιτόρος, ώσπου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως εξακριβώθηκε από την προανάκριση, την περασμένη Τετάρτη και την Πέμπτη είχε κλέψει σταδιακά το συνολικό ποσό των 250 ευρώ. Στην κατοχή του «μακρυχέρη» υπαλλήλου βρέθηκαν 185,90 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στο κατάστημα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: