Μπορείς να Βρεις το Κρυμμένο Πάντα; Η Έκδοση Star Wars που τα Σπάει!

Αν σας αρέσει να ψάχνετε κρυφά αντικείμενα σε εικόνες, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το τελευταίο παζλ-γρίφο από το διαδίκτυο. Αυτή η εικόνα αρχικά προέρχεται από την ιστοσελίδα Bored Panda, που την ανέβασε ένας χρήστης, που έκρυψε ένα πάντα ανάμεσα σε σειρές από στρατιώτες stormtroopers. Η αναζήτηση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με την ομοιομορφία των χαρακτήρων και των δίχρωμων χρωμάτων. 

Αυτού του τύπου οι εικόνες έχουν γίνει δημοφιλείς από τότε που ο ουγγαρικής προέλευσης καλλιτέχνης Gergely Dudás, με το παρατσούκλι Dudolf, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια εικόνα, όπου είχε κρύψει ένα πάντα ανάμεσα σε σειρές από χιονανθρώπους. Από τότε έχει γίνει φρενίτιδα με παρόμοια πάζλ. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί, είναι διασκεδαστικά και είναι ένας σπουδαίος τρόπος να ανακαλύψουμε τι παρατηρούμε αμέσως και τι αποτυγχάνουμε να δούμε.

Αυτοί οι τύποι εικόνων είναι, κατά μία έννοια, οπτικές ψευδαισθήσεις. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν να κάνουν με τις αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στα μάτια, τον εγκέφαλο μας, και την αντίληψη μας. Δηλαδή, τα μάτια μας αντιλαμβάνονται οπτικά μια εικόνα και στέλνουν τις πληροφορίες στον εγκέφαλό μας για να τις επεξεργαστεί.

Κρυμμένες εικόνες όπως αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη συνολική μας οπτική αντίληψη. Είναι επίσης ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βρείτε τι παρατηρείτε αμέσως και τι αποτυγχάνετε να δείτε.

Δοκιμάστε και μόνοι σας να εντοπίσετε το ασπρόμαυρο πάντα! Πόση ώρα χρειαστήκατε; Αφήστε μας τα σχόλια σας και μοιραστείτε αυτό το πάζλ με τους φίλους σας! Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε που κρύβεται η λύση! 

 

Credit: sun-gazing.com

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: