Μπορεί να Φαίνεται ένας Περίεργος Υπνόσακος, Αλλά Αυτή η Εφεύρεση της Έφηβης, Μπορεί να Σώσει Αμέτρητες Ζωές

Η Emily Duffy είναι μια 15χρονη έφηβη από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Παρατήρησε ένα πρόβλημα στους δρόμους της πρωτεύουσας: ότι υπήρχαν πολλοί άστεγοι, που κρύωναν.  

Κάθε φορά που περνούσε δίπλα από κάποιον άστεγο, περνούσε η σκέψη από το μυαλό της,  “τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω;”. Σκέφτηκε λοιπόν, μια πραγματική λύση, που θα βοηθούσε τους άστεγους να επιβιώσουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, και ταυτόχρονα δημιουργώντας θέσεις εργασίας!

Πολλοί μεσήλικες άντρες καταφτάνουν από την Αγγλία στο Δουβλίνο, και δεν καταφέρνουν να βρουν εργασία, και καταλήγουν να μένουν στους δρόμους, βρίσκοντας ανακούφιση στο αλκοόλ.

Η Emily έψαχνε ένα τρόπο να βελτιώσει τις ζωές αυτών των ανθρώπων με όποιο τρόπο μπορούσε, και έτσι εφήυρε τους υπνόσακους “Duffily Bags”.

Η ιδέα είναι απλή, αλλά ιδιοφυής.  Ένα στρώμα που που θα επιτρέψει στους άστεγους να έχουν ένα πιο άνετο ύπνο στο δρόμο. Είναι αδιάβροχο και παρέχει ζεστασιά σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Η Emily κατάφερε να κοιμηθεί στους 0 βαθμούς Κελσίου στον υπνόσακο!  able to sleep at 0 degrees in the bag!

Και το καλύτερο είναι ότι αυτοί οι υπνόσακοι κατασκευάζονται τοπικά, και οι υπάλληλοι είναι και οι ίδιοι άστεγοι. Η Emily πληρώνει την ώρα $10 για την κατασκευή των υπνόσακων.

Όχι μόνο παρέχει λίγη ανακούφιση και ζεστασιά για όσους έχουν ανάγκη, αλλά δημιούργησε και θέσεις εργασίας σε άτομα που αγωνίζονται να ορθοποδήσουν.

Αν θέλετε να δείτε μια αναπαράσταση της νέας εφεύρεσης, παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και αφήστε μας τα σχόλιά σας για την εφεύρεση της δημιουργικής έφηβης! 

Credit: awm.com

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: