Κίνα: Πεντάχρονος έσωσε τη γιαγιά του από άσχημη πτώση – Δείτε βίντεο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ένα 5χρονο αγοράκι έσωσε τη γιαγιά του από την πτώση, καθώς έπεσε η σκάλα που είχε στα πόδια της.

Το μικρό παιδί έπαιζε μπάντμιντονμε τον παππού και τη γιαγιά του όταν το μπαλάκι κατέληξε στην ταράτσα. Στην προσπάθειά της να ανακτήσει το μπαλάκι η γυναίκα πήρε μια σκάλα για να σκαρφαλώσει στην οροφή.

Τη στιγμή όμως που έφτασε στην κορυφή, η ξύλινη σκάλα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κρατιέται με τις άκρες των δαχτύλων της.

Δείτε το βίντεο:

Τότε, άρχισε να φωνάζει στον εγγονό της, ο οποίος έτρεξε προς την πεσμένη σκάλα και προσπάθησε να τη σηκώσει από το έδαφος, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το υλικό από κάμερα ασφαλείας, από τις 20 Δεκεμβρίου, δείχνει στη συνέχεια τον εγγονό της, που πιστεύεται ότι είναι περίπου πέντε ετών, να παλεύει να την σηκώσει.

Η γυναίκα συνέχισε να δίνει οδηγίες στον εγγονό της καθώς προσπαθούσε να σπρώξει τη σκάλα, η οποία φαίνεται να είναι περίπου τρεις φορές ψηλότερη από αυτόν.

Την ώρα όμως που φωνάζει «δεν μπορώ να τη σηκώσω», τελικά τα καταφέρνει. Λίγο μετά, η γυναίκα φαίνεται να γελάει με ανακούφιση, κατεβαίνοντας στο έδαφος.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: