Aυτό τo Zευγάρι γέvvησε ένα υγιέs Koριτσάκι. Όταv παρατήρησαv όμως τo Μέτωπό τoυ… Πάγωσαv!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ένα μωρό είναι πανέτοιμο για την περίσταση! Η μικρή Poppy-Rae γεννήθηκε τον περασμένο Νοέμβρη με ένα σημάδι σε σχήμα καρδιάς στο μέτωπο.

Οι γονείς της Poppy-Rae, Liam Scaife και Jade Sparham, αρχικά ανησύχησαν όταν είδαν το κόκκινο σημάδι. Ευτυχώς, ο γιατρός της Jade καθησύχασε το ζευγάρι ότι ήταν το σημάδι ήταν μη βλαβερό. Αλλά οι ανησυχίες τους δεν σταμάτησαν εκεί.

«Αρχικά ανησυχήσαμε ότι η Poppy-Rae θα είναι θύμα bullying όταν μεγαλώσει», λέει η Jade. «Αλλά τώρα συνειδητοποιήσαμε ότι το σημάδι της την κάνει ξεχωριστή και πιο όμορφη στους δυο μας.»

Το σχήμα του σημαδιού είναι απίστευτο, αλλά μαζί με το γεγονός ότι η Poppy-Rae συλλήφθηκε του Αγίου Βαλεντίνου, το κάνει εντελώς ασυνήθιστο. «Δεν το πίστευα όταν είδαμε την καρδιά στο κεφάλι της, ειδικά όταν καταλάβαμε ότι είχε συλληφθεί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου πέρσι.»

Όπως και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι και το σημάδι θυμίζει στην Jade και τον Liam την αγάπη του ενός για τον άλλο. Η Jade λέει, «Αν μαλώσουμε ποτέ με τον Liam, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε την Poppy και να θυμηθούμε πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο». Πόσο γλυκό είναι αυτό;

Δεν είναι σίγουρο σ’ αυτό το σημείο αν το σημάδι θα μείνει ή όχι. Είναι πιθανό το σημάδι να είναι αυτό που ονομάζουμε «δάγκωμα του πελαργού».

Αυτά τα σημάδια εμφανίζονται στα νεογέννητα μωρά, αλλά εξαφανίζονται όταν το παιδί είναι 4 ή 5 χρονών. Η Jade ελπίζει να μην είναι κάτι τέτοιο, γιατί της αρέσει το σημάδι της κόρης της.

«Ελπίζω το σημάδι της Poppy-Rae να μην εξαφανιστεί ποτέ. Είναι κομμάτι της και την κάνει τόσο ξεχωριστή. Δεν θα ήθελα να είναι καθόλου διαφορετική», λέει. Συμφωνούμε!

Έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο; Εσείς έχετε κάποιο ξεχωριστό σημάδι από τη γέννηση σας;

Source: jumble joy

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: