Αθάνατες οι νέες μπαταρίες των κινέζων-Θα κάνουν δύο εκατομμύρια χιλιόμετρα

Οι κινέζοι δεν το βάζουν κάτω. Την ώρα που στη Ευρώπη γίνεται μάχη με τα εργοστάσια παραγωγής μπαταριών για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και οι εγγυήσεις που δίνουν είναι μέχρι οκτώ έτη λειτουργίας, οι κινέζοι ανακοινώνουν τις αθάνατες μπαταρίες που θα μπορούν να κάνουν δύο εκατομμύρια χιλιόμετρα. Κάθε ημέρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας  όλο και κάποια νέα, ενθαρρυντικά για τους τολμηρούς αγοραστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εξέλιξη και την κατασκευή μπαταριών για ηλεκτροκίνητα οχήματα, η Contemporary Amperex Technology η οποία αποτελεί συνεργάτη τόσο της Tesla όσο και του ομίλου VW, ανακοίνωσε ότι οι μπαταρίες που κατασκευάζουν για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα έχουν διάρκεια ζωής μεγαλύτερη των 1,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων.

Δεν πρόκειται για  fake news. Είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μάλιστα τις ανακοινώσεις έκανε ο Zeng Yugun, πρόεδρος της εταιρίας. Ο Zeng Yugun ξεκαθάρισε ότι αν κάποιος παραγγείλει τον συγκεκριμένο τύπο μπαταριών τότε η εταιρεία του είναι έτοιμη να τις περάσει στην παραγωγή. Μάλιστα το κόστος των συγκεκριμένων μπαταριών είναι κατά 10% χαμηλότερο σε σχέση με εκείνες τις μπαταρίες που χρησιμοποιούνται από την πλειονότητα των κατασκευαστών.

 

 

Αθάνατες οι νέες μπαταρίες των κινέζων-Θα κάνουν δύο εκατομμύρια χιλιόμετρα gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: