Αστυνομικοί καταδιώκουν νεαρό που τελικά παραδίδεται… χορεύοντας [βίντεο]

Μια διαφορετική καταδίωξη σημειώθηκε σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της πόλης του Χιούστον στο Τέξας, όταν ένας νεαρός επέλεξε να αγνοήσει τον αστυνομικό έλεγχο.

Αμέσως, οι αστυνομικοί ξεκινούν να κυνηγούν τον νεαρό και η καταδίωξη καταλήγει σε ένα απίστευτο ράλι που κρατά τουλάχιστον μισή ώρα. Μετά από περισσότερα από 20 μίλια καταδίωξης, ο νεαρός αποφασίζει να παραδοθεί αλλά το κάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, αφού αποβιβάζεται από το όχημα, αντί να ακολουθήσει τις οδηγίες των αστυνομικών για να του περάσουν τις χειροπέδες, αρχίζει να εκτελεί τις εντολές τους… χορεύοντας. Δείχνοντας ότι έχει ταλέντο στο χορό, ο νεαρός αρχίζει να επιδίδεται σε χορευτικές επιδείξεις, οι οποίες, όμως, δε στάθηκαν αρκετές για να τον γλιτώσουν από την προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα αλλά και την επίθεση του αστυνομικού σκύλου, που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι κάποιος θα είχε αυτές τις αντιδράσεις όντας νηφάλιος, του έκαναν κι έλεγχο αλκοτέστ! Στη συνέχεια, ο φυγάς-χορευτής θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: