Ασταμάτητος ο Χάμιλτον!

Άπιαστος για ακόμη μία φορά ήταν ο Λιούις Χάμιλτον!

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes είδε πρώτος την καρό σημαία στην πίστα του Χοκενχάιμ, πανηγυρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Χάμιλτον, ο οποίος εκκινούσε από τη δεύτερη θέση, με το που έσβησαν τα κόκκινα φώτα πέρασε σαν… αέρας τον Νίκο Ρόσμπεργκ και κατάφερε από την πρώτη στιγμή να πάρει την πρωτοπορία, την οποία διατήρησε εύκολα μέχρι να πέσει η καρό σημαία.

Χαμένος της ημέρας σε ένα ακόμα ένα γκραν πρι ο Ρόσμπεργκ.

Ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος στην εκκίνηση, από την πρώτη θέση είδε το μονοθέσιο του να πέφτει στην πέμπτη θέση, κατάφερε κατά τη διάρκεια του αγώνα να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση, όμως η ποινή των πέντε δευτερολέπτων που δέχτηκε επειδή έβγαλε εκτός πίστας τον Φερστάπεν, ήταν αρκετή για να τον αφήσει εκτός βάθρου (4η θέση)!

Έτσι, μετά αυτό το γεγονός, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Χάμιλτον, αύξησε και άλλο τη διαφορά από τον δεύτερο Ρόσμπεργκ.

Εντυπωσίασαν οι Red Bull!

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο… χαμογελαστός Ρικιάρντο που έδειξε ότι το μονοθέσιο της Red Bull βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον ομόσταβλό του Μαξ Φερστάπεν, με τον μικρό Ολλανδό να κλείνει την πρώτη τριάδα.

Από εκεί και πέρα, οι δύο Ferrari βρέθηκαν στην πέμπτη (Σεμπάστιαν Φέτελ) και έκτη (Κίμι Ραϊκόνεν) θέση, ενώ ξεχώρισε ο Μπάτον με McLaren, ο οποίος τερμάτισε όγδοος.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει 26-28 Αυγούστου στο Βέλγιο (Σπα).

Τα αποτελέσματα.

Ασταμάτητος ο Χάμιλτον!

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: