Άρπαξαν μεγάλο ποσό από σπίτι στο Μεσολόγγι

Οι δράστες βρήκαν και πήραν μετρητά ύψους 11.500 ευρώ – Ήταν οι οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής που φύλαγε στο σπίτι γιατί φοβόταν «κούρεμα» των καταθέσεων!

Ό,τι είχε και δεν είχε μια ηλικιωμένη γυναίκα, το έχασε εξ αιτίας των διαρρηκτών που εισέβαλαν στο σπίτι της στο Μεσολόγγι και άρπαξαν τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής που φύλαγε εκεί γιατί φοβόταν «κούρεμα» των καταθέσεων!

Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού, έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια και τελικά ανακάλυψαν πού φύλαγε η ιδιοκτήτρια μετρητά ύψους 11.500 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός. Η διάρρηξη έγινε πρωινές ώρες, χωρίς κανείς να πάρει είδηση τι συνέβαινε! Όταν η ηλικιωμένη  επέστρεψε και βρήκε το σπίτι λεηλατημένο και τις οικονομίες της άφαντες, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας που έκαναν επιτόπια έρευνα μαζί με κλιμάκιο της Σήμανσης και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.

*** Η διάρρηξη μιας μονοκατοικίας στο Τρικόρυφο Θεσπρωτίας, που είχε γίνει μεταξύ 4 και 7 Σεπτεμβρίου του 2016 με λεία διάφορα αντικείμενα και εργαλεία, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατών και της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Ως δράστης κατηγορείται ένας 28χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: