“Άρωμα γυναίκας χθες, σήμερα, αύριο” στο δήμο Παύλου Μελά

Mε αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει την εκδήλωση ‘’Άρωμα Γυναίκας χθες, σήμερα, αύριο…’’, τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 και ώρες 20.00 έως 22.00 στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες – αφηγήσεις για το ρόλο της γυναίκας διαχρονικά και την προσφορά τους στην οικογένεια, στην κοινωνία, στην επιστήμη, στον πολιτισμό, ιατρικές οδηγίες και συμβουλευτική, επιδείξεις μόδας με μοντέλα της διπλανής πόρτας και μικρές κυρίες αλλά και γυμναστική επίδειξη, μουσικά σύνολα με σόλο βιολί, κλασική μουσική, παραδοσιακά τραγούδια, μουσική από ξένο κινηματογράφο και συναυλία με έντεχνο λαϊκό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: ‘’Η μοναδική ικανότητα της γυναίκας να ισορροπεί ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική είναι που της δίνει έμπνευση και την καθοδηγεί με τρόπο μαεστρικό σε δύσκολες καταστάσεις. Θα τιμήσουμε τη γυναίκα και την υπέροχη πολλαπλότητά της. Τη σύντροφο, τη σύζυγο, την μητέρα, την αδερφή, τη γιαγιά. Όποιο και αν είναι το όνομα της, όποιος και να είναι ο ρόλος της ήταν, είναι και θα είναι το πιο όμορφο κομμάτι της κοινωνίας μας’’, ενώ η Χαρά Αμανατίδου, Δημοτική Σύμβουλος που οργανώνει, συντονίζει και επιμελείται την εκδήλωση, καλεί όλες τις γυναίκες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση τονίζοντας ότι ‘’ Η πρωτοβουλία αυτή είναι αφιερωμένη στη γυναίκα του χθες, του σήμερα και του αύριο. Θα ιχνηλατήσουμε τη γυναικεία δημιουργικότητα, την καθημερινή της ιστορία και με ομιλίες, συμβουλευτική υποστήριξη και μουσικά δρώμενα, θα τιμήσουμε τη συμβολή της στην κοινωνική εξέλιξη’’.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι συντελεστές

ΕΙΣΑΓΩΓΗ – ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ

Κλαούντια Έγγερς, δημοσιογράφος του Ράδιο Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Σακατζής, σκηνοθέτης

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Γεώργιος Ματσίγγος, Γυναικολόγος

Αιμιλίζα Στεφανίδου, Ψυχολόγος Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Parallaxe με μοντέλα της διπλανής πόρτας

Μoracles & mama με μικρές κυρίες

Sporting Gym με Δανάη Καραμπουρνιώτη και Αναστασία Χριστοφορίδου

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Μίνα Αμανατίδου, σόλο βιολί

Ροτόντα μουσικό σύνολο εγχόρδων, Κλασική μουσική

Χορωδίες των ΚΑΠΗ Πολίχνης και Ευκαρπίας με το χοράρχη Βασίλη Κασούρα, Παραδοσιακά τραγούδια

Φιλαρμονική ΙΡΙΣ με το μαέστρο Άγγελο Καραπινίδη, Ακούσματα Ξένου Κινηματογράφου

Βασίλης Καρακότας, Έντεχνο λαϊκό πρόγραμμα

Παρουσιάζουν: Κική Ιωαννίδου και Ζωή Κελεπίρη

Υπεύθυνη δημιουργικού: Φένια Ματσούκα

Τεχνική υποστήριξη – Φωτισμοί: Μάκης Μαριάδης

Σύνθεση χρόνου και χώρου: Δημήτρης Σακατζής

Επιμέλεια – Οργάνωση – Συντονισμός: Χαρά Αμανατίδου

Θα χαριστούν γλαστράκια με βολβούς άνοιξης από το Βοτανικό Κήπο του Δήμου Παύλου Μελά και με χορηγία της εταιρίας Dianthos Αφοι Νεοχωρίτη, (Γκαζόν, Σπόροι, βολβοί, Κ. Παλαιολόγου 8, Νέα Ευκαρπία)

Θα προσφερθεί κρασί με συνοδευτικά.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: