Αρνητική εισήγηση για Πανιώνιο από την ΕΠΟ

«Κόκκινο» άναψε στον Πανιώνιο η ΕΠΟ σχετικά με την αδειοδότησή του γεγονός που δυσκολεύει την συμμετοχή των «κυανέρυθρων» στα πλέι οφ της Super League και συνεπώς και την έξοδό του στην Ευρώπη.

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ιστορικού ώστε να ετοιμάσει μετά από 4 χρόνια ένα φάκελο που θα του έφερνε την πολυπόθητη αδειοδότηση, η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, ήταν αρνητική, καθώς από το φάκελο που κατέθεσαν έλειπαν κάποιες υπογραφές πιστωτών.

Στον Πανιώνιο παραμένουν αισιόδοξοι πως η ομάδα θα καταφέρει να αδειοδοτηθεί, τονίζοντας μάλιστα ότι οι περισσότερες ελλείψεις έχουν ήδη καλυφθεί.

Η απόφαση δεν είναι οριστική με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Η τελική απόφαση θα παρθεί από την επιτροπή αδειοδότησης της Ομοσπονδίας, ενώ εφόσον είναι ξανά αρνητικά τα δεδομένα, υπάρχει το δικαίωμα έφεσης.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια ανομβρίας παίρνει άδεια, όπως και ο Πλατανιάς, δύο ομάδες που επίσης διεκδικούν θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Τέλος, αρνητική ήταν η εισήγηση και για τις Βέροια, Καλλονή και Πανθρακικό.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: