Άνδρας με κοιλίτσα ή με κοιλιακούς; Δες ποιος κάνει καλύτερο σeξ

Μπορεί το γραμμωμένο κορμί να το καμαρώνουνε πολλοί, όμως, στο κρεβάτι… μετράει η

κοιλίτσα! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πανεπιστημιακή έρευνα, που μελέτησε τη σχέση ανάμεσα στο σωματότυπο των ανδρών και τις επιδόσεις τους στο σeξ.

Οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο «Erciyes», στο Καϊσέρι της Τουρκίας, εξέτασαν τις περιπτώσεις 200 ανδρώνσυγκεντρώνοντας στοιχεία για τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) που είχε ο καθένας και την σeξουαλική τουαπόδοση.

Όπως προέκυψε, οι άνδρες με κοιλίτσα κάνουν καλύτερο κρεβάτι, καθώς έχουν αυξημένες αντοχές! Συγκεκριμένα, τα άτομα με εμφανή κοιλιά και σχετικά υψηλότερο ΔΜΣ έχουν αντοχή 7,3 λεπτά μεγαλύτερη, κατά μέσο όρο, όταν κάνουν σeξ, ενώ οι πιο αδύνατοι άνδρες, διήρκεσαν 2 λεπτά, κατά μέσο όρο και, μάλιστα,αρκετοί από αυτούς είχαν πρόωρη εκσπερμάτιση!

Ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως καθώς ο Δείκτης Μάζας Σώματος αυξάνεται, ο αριθμός των ανδρών με συμπτώματα πρόωρης εκσπερμάτισης μειώνεται. Όπως εκτιμούν, αυτό οφείλεται στο ότι το αυξημένο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου μπορεί να σημαίνει πως ο άνδρας έχει περισσότερη οιστραδιόλη στον οργανισμό του, μια γυναικεία ορμόνη που συμβάλλει στην αναστολή του οργασμού στους άνδρες.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ένας άνδρας πρέπει να είναι υπέρβαρος, ούτε, όμως, ότι ένας καλογυμνασμένος… «δεν πιάνει μία» στο κρεβάτι!

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: