And Just Like That, η Carrie φόρεσε την εμβληματική tutu σε maxi εκδοχή 23 χρόνια μετά

And Just Like That, η Carrie φόρεσε την εμβληματική tutu σε maxi εκδοχή 23 χρόνια μετά

Άλλο ένα αγαπημένο item επιστρέφει στο reboot της σειράς.

Όλα τα βλέμματα αυτήν την περίοδο είναι στραμμένα στο reboot του Sex and the City. Το And Just Like That φέρνει ξανά στο προσκήνιο την αγαπημένη παρέα της Carrie Bradshaw και, φυσικά, τα στυλάτα outfits που είθισται να δημιουργεί.

Η σειρά βρίσκεται στην παρούσα φάση εν μέσω των γυρισμάτων της. Αναμενόμενα, λοιπόν, κυκλοφορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφίες που δείχνουν -προφανώς εσκεμμένα- τις εμφανίσεις της Carrie. Γιατί αν δε σε βάλουν αυτές στο κλίμα και δε σε κάνουν να ανυπομονείς, τότε πραγματικά τίποτα δε θα το κάνει.

 Sex and the City: 5 fashion items που η Carrie δεν πέταξε ποτέ από την ντουλάπα της

Η νέα εμφάνιση της Carrie

Πρόσφατα, έκανε comeback άλλο ένα αγαπημένο, εμβληματικό ρούχο της Carrie… η tutu! Στη σύγχρονη εμφάνισή της η tutu έγινε maxi και έχει συνδυαστεί με ένα long-sleeve, χρωματιστό, ριγέ μπλουζάκι.

Για να ολοκληρώσει το look, η Carrie έχει στον ώμο της και μία υφασμάτινη τσάντα, ώστε να χωράει όλα τα απαραίτητα κατά τη βόλτα της. Ίσως για έναν καφέ με τα κορίτσια.

And Just Like That… Τα high heels επιστρέφουν! 12 wow statement προτάσεις των μεγάλων σχεδιαστών

Η εμφάνιση που δίχασε

Η επιστροφή της tutu αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να ξεχάσει το κοινό τον διχασμό του για μία άλλη της εμφάνιση, στην οποία φοράει ένα πολύ affordable φόρεμα με πιο luxury αξεσουάρ.

And Just Like That, το νέο look της Carrie απογοήτευσε το κοινό

Στη συνέχεια θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τον επίσημο λογαριασμό της σειράς.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: